Contact | SiteMap | Disclaimer

Zoeken:

Maandag, 21 oktober 2019

Child Support voor Kinderen

Kind

Kinderen groot brengen is een onuitputtelijke bron van plezier en voldoening, maar ook bepaald niet eenvoudig. Niet alles is altijd vanzelfsprekend, zeker als het kind signalen afgeeft dat hij of zij zich niet zo goed voelt. Maar u kunt zich ook afvragen wat de ontwikkeling van uw kind gezonder en sterker zou kunnen maken.

Kinderen zijn heel kwetsbaar.
Zij zijn zich aan het ontwikkelen, hebben geen ervaring of een netwerk van vrienden om mee te praten, maar ervaren wel en vaak veel stress. Kinderen worden dus niet alleen verkouden. Veel kinderen worden dan ook vaak heel geïrriteerd en negatief, heel onrustig, angstig of depressief. En dan gaat het ook niet zo goed op school.
Onvoorwaardelijke liefde voor het kind houdt ook in vroegtijdig goede en verantwoorde hulp zoeken, daar alles een verklaring heeft en behandelbaar is.

 

Child Support voor Kinderen

Het kan heel lastig zijn als een kind vaak erg verlegen of bang is, zich verdrietig voelt of zich zorgen maakt. Wij zullen aandachtig naar ouders en kind luisteren en aan zijn ouders vertellen wat wij denken dat zou kunnen helpen.

Meer informatie

 

 


CHILD SUPPORT © 2019 - All rights reserved

Powered by: CanalPT