Contact | SiteMap | Disclaimer

Zoeken:

Donderdag, 12 december 2019

Disclaimer

Algemeen
De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Child Support is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. De informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een gediplomeerd en gekwalificeerde deskundige.

 

 

Externe links
Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan Child Support  worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Child Support heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

 

 

Privacy

Op deze website wordt uw privacy gerespecteerd. De persoonlijk gegevens die u bij het formulier invult worden niet aan derden bekend gemaakt. Uw meningen, belevingen of vragen worden niet voor derden zichtbaar mits u schriftelijk toestemming verleent.

 

 


CHILD SUPPORT © 2019 - All rights reserved

Powered by: CanalPT