Contact | SiteMap | Disclaimer

Zoeken:

Dinsdag, 28 januari 2020

Child Support voor Huisartsen

 

Geachte collega,

Wij behandelen patiënten, die vaak door u naar Child Support zijn doorverwezen; reden voor ons u te willen informeren over Child Support.

Midden in het hart van Amsterdam is een bijzonder praktijk gelegen. Al zeven jaren ontvangen wij alle mensen, die onze hulp zoeken, eerst op een prachtig grachtenpand aan de Amsterdamse gouden grachtengordel, nu op een prachtig pand in het centrum van de stad.

Het eerste wat wij doen, is luisteren naar de ouders, het kind, de adolescent of de jong volwassene. Wij willen weten waar men zich zorgen over maakt, hoe de belemmeringen werken en willen ontdekken wat de oorzaken van de problemen zijn.

In psychodiagnostiek zijn wij heel sterk en bij behandeling werken wij vanuit een breed referentiekader. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in complexe gedragsproblematiek en emotionele klachten. Wij kunnen kinderen, die hierdoor allerlei (leer)belemmeringen op school ondervinden, ook doelmatig helpen, omdat wij onderwijsspecialisten zijn.

Child Support werkt samen met andere collega specialisten, waaronder psychiaters. Wij bieden Generalistische Basis GGZ. 

Het Psychodiagnostisch en Behandelcentrum van Child Support is geheel onafhankelijk in zijn meningsvorming. De belangen van de patiënt, het kind of adolescent en zijn ouders, of van de volwassenen of jong volwassenen, zijn de belangen die wij ondersteunen. Dat is ons commitment. Te mogen helpen, is voor ons een eer.

Ook op zaterdag, ontvangen wij alle mensen die onze hulp zoeken op een heel centrale locatie: Weteringschans 124. Dat is ook handig voor de ouders die een centrale locatie prefereerden boven een buurt locatie. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en gaan ook overal naar toe.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Wanneer u behoefte heeft aan een gesprek, kunt u ons mailen of bellen.

Drs. M.F.M. e Cunha,

Klinisch directeur

 

Developmental and community based Mental Health

Onderzoek Ontwikkeling  Innovatie

 

 

                                           

Hieronder kunt u lezen wat Child Support voor u als HUISARTS kan betekenen.

 

Verwijzing

Collegiaal consult

Uw praktijk met een Gezondheidszorgpsycholoog 

Beleidsadvisering

Lezingen

Informatie

 


CHILD SUPPORT © 2020 - All rights reserved

Powered by: CanalPT